Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. További információk

INKONTINENCIA pelenka, betét sürgősen?

Kérdezz, lehet hogy még ma házhoz visszük, postázzuk!


Tel: 30/832-77-03

Kosár tartalma

A kosarad Üres. Még nem választottál terméket!
   Tovább...

Tájékoztató a szállítási díjakról

A kiszállítás díját a Megrendelés visszaigazolás levél mindíg tartalmazza.
FIGYELEM! Kérjünk, hogy a készpénzfizetést csak indokolt esetben használd! Az átutalással minden esetben várd meg a rendelés visszaigazolást vagy a díjbekérőt!
A koronavírus miatt akadozik a beszerzés, vannak nehezen beszerezhető termékek, amelyekről folyamatosan adunk információt a termék oldalon!


Az alábbi táblázat foglalja össze lehetséges díjakat:

SszTelepülés(ek)Fizetés módjaLeírásKiszállítás díjaKedvezmény
(1)Budapest, IV. kerületKészpénzSzemélyes átvétel. Fizetni a helyszínen, csak kézpénzben lehet!0,- Ft
(2)Budapest, IV. kerületBanki előreutalásSzemélyes átvétel. Fizetni banki átutalással, díjbekérő alapján kell.A helyszínen már nem kell fizetni!0,- Ft
(3)OrszágosUtánvételFizetni a futárnak a helyszínen, a termék átvételekor kell.1.400,- Ft24.999,- Ft feletti rendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk!
(4)OrszágosBanki előreutalásFizetni banki átutalással, díjbekérő alapján kell.A futárnak már nem kell fizetni!1.400,- Ft


FIGYELEM: Minden hónap első hétfőjén,ha a rendelési érték eléri átlépi 9.999 Ft-ot, akkor a szállítási költséget átvállaljuk (azaz 0 Ft a szállítási költség).

A megadott díjak csak és kizárólag a Szolgáltató által megadott időpontokban történő kiszállítás és az áru megvásárlásával létrejött ügylet esetén érvényesek. Minden más esetben egyedi árszabás van.

A kedvezmények nem vonhatóak össze! Azaz egyszerre nem vehető igénybe a két kedvezmény. Például a ZÖLD HÉTFŐ ingyen szállítás kedvezmény mellé nem lehet igénybe venni az 5% kedvezményt adó lehetőségeket ha rendelés értéke nem éri el a 24.999 Ft-ot.

FONTOS: A higiéniai termékek (pelenkák, alátétek, kötszerek, steril termékek) esetében az elállási jog csak bontatlan csomagolásra vonatkozik. Bővebb információt a https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/kisokos_online_vasarlas_es_elallasi_jog talál. Bontott csomagot nem áll módunkban visszavenni!