Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Seni San

Seni San - Anatómiailag formált betét

Anatómiailag formált betétek középsúlyos - és súlyos inkontinenciában szenvedők részére. A betétek külső rétege különleges légáteresztő laminátból készült, mely a pelenkán belül megfelelő hőháztartást biztosít. Ennek köszönhetően kisebb a bőrirritációk és felfekvések kialakulásának veszélye.


Minden méret nagysága és nedvszívó kapacitása eltérő. Valamennyi termék kiváló alapanyagból készült, amely komfortérzetet és biztonságot nyújt, és tökéletesen diszkrét. Fontos kiemelni, hogy az anatómiai betéteknél a nadrágpelenkáktól eltérően a beteg a termék nedvszívó kapacitásának és az inkontinencia súlyosságának megfelelően tudja kiválasztani a számára legmegfelelőbbet és nem a derékbőségnek megfelelően.Az anatómiai betétek Netz nadrággal rögzíthetők, vagy alsóneművel. A nedvszívó kapacitás és a méret beazonosítható a lamináton található csíkok színe szerint (lsd. színtáblázat)

 

A termék tulajdonságai

 

  • Nedvszívó képesség - dupla nedvszívó mag szuperabszorbenssel
  • Illeszkedés - latexmentes rugalmas rost a combtőnél, és anatómiailag formált nedvszívó mag
  • Komfortérzet - nedvesség indikátor; puha külső réteg (légátersztő laminát); betétek Netz nadrággal rögzíthetők, vagy alsóneművel
  • Védelem - a nedvesség a betétben marad, távol a bőrtől, a laminát légáteresztő tulajdonságának köszönhetően a bőrirritáció és felfekvés kialakulásának veszélye csökken; az oldalsó védőgát megakadályozza a szivárgást; kisebb az allergiás reakciók kialakulása is, mivel nem tartalmaz latexet (Latex Free)
  • Diszkréció - a laminát fehér színének és a hagyományos szövethez való hasonlóságának köszönhetően a betét láthatatlan még szűk, világos színű ruhák alatt is, és nem zörög; a különleges Odour Stop technológia pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat

 

 

Méretek

Méret   Csomagolás Nedvszívó kapacitás
Normal 3 30 1180ml
Uni 4 30 1254ml
Maxi 5 30 1496ml
Plus 6 10 1789ml

 

Rögzítő nadrágok

Méret Csomagolás
Large 2db
Extra Large 2db

 

Használata

Az anatómiai betéteket felhelyezés előtt aktiválni kell:

Az anatómiai betétek felhelyezési módja:

Szinkódolás

A megfelelő termék kiválasztása rendkívül fontos az inkontinens betegek számára. Nem csupán a termék mérete határozza meg, hogy megfelelő védelmet nyújt-e majd, egy másik lényeges tulajdonság annak nedvszívó kapacitása. A SENI termékkínálat középsúlyos és súlyos inkontinencia kezelésére több termékcsoportból áll, különböző nedvszívó kapacitással. Hogy megkönnyítsük Önnek a választást, kidolgoztuk egy színrendszert. A nedvszívó képességet színekkel jelöltük: fehér, sárga, kék, lila és zöld. Az alábbi táblázatban megtalálható a SENI termékskála és az egyes oszlopokban található termékek nedvszívó kapacitása egyforma. A cseppek száma jelöli a termék nedvszívó kapacitását, a fehér színű (2 csepp) a legkisebb nedvszívó kapacitással bír, a zöld (6 csepp) a legnagyobbal. A légáteresztő termékek laminátuma színes csíkok jelölik a nedvszívó kapacitást, a fóliás termékek esetén a fólia színe. A termékek csomagolása hasonló színkóddal rendelkezik.

Termékek a kategóriában

 |  
San Seni, Necc rögzítőnadrág, L, 2db

San Seni, Necc rögzítőnadrág, L, 2db

725 Ft
 
 | Népszerű 
Seni San, Maxi, 30 db

Seni San, Maxi, 30 db

7750 Ft
 
 |  
Seni San, Normál, 30 db

Seni San, Normál, 30 db

4661 Ft
 
 |  | Népszerű 
Seni San, Plus, 30 db

Seni San, Plus, 30 db

8871 Ft
 
 
Seni San, Regular, 30 db

Seni San, Regular, 30 db

5880 Ft
 
 
Seni San, Uni, 30 db

Seni San, Uni, 30 db

5921 Ft
 
 
 
 A termék Gyógyászati segédeszköz.
 A termék szállítási ideje: 4-8 munkanap.
 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.
1 - 6 (Összesen 6 termék) Oldalak:   
Tena pelenka