Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Rólunk

RólunkCélunk, hogy megkönnyítsük a családok életét. Olyan termékkínálattal rendelkezünk, amelyek a háztartások fenntartásához nélkülözhetetlenek. További célunk, hogy pontos, megbízható partnere legyünk vásárlóinknak.
Filozófiánk, hogy csak elso osztályú, minoségi termékeket áruljunk. Jól ismert márkákat, ill. nem annyira ismert, de jó minoségu termékeket forgalmazunk.
Valljuk, hogy a pontos teljesítés, a vevo-centrikusság a kedvezo árak mellett elengedhetetlenek az üzleti életben. A minoségi termékek megvásárlása olcsóbb, mint ha nem minoségi termékeket vásárolunk.

A TERMÉKEINK menüpont tartalmazza jelenlegi két fo termékcsoportunkat: az egyik a babaápoláshoz kapcsolódik, míg a másik a gyógyászati segédeszközök. A babaápoláshoz közvetlenül kapcsolódóan pelenkák és popsitörlok széles választékát kínáljuk. Gyógyászati segédeszközet, felnott pelenkákat, mankókat, kerekesszéket vásárolhat boltunkban, ahol vényeket is elfogadunk!
Érdemes elidozni az oldalon, mivel mindig vannak AKCIÓink, ezek folyamatosan változnak.
A SZÁLLÍTÁS MENETE menüpontban informálódhatsz a vásárlás menetérol, a szükséges regisztrációról, ill. szállítási feltételekrol. Itt találhatod meg az Általános szerzodési feltételeinket, Adatvédelmi nyilatkozatunkat is.
Szeretnénk figyelmedbe ajánlani az általunk forgalmazott márkákat, amelyeket a MÁRKÁK (bal alsó sarok) menüpontban találhatod.

Reméljük minél hamarabb vásárlóink között üdvözölhetünk!

PelenkaOnline.hu

Postacím:
PROGI-MED Korlátolt Felelosségu Társaság
1047, Budapest, Károlyi István utca 5.
Adószám: 24266833-2-41
Adatkezelési nyilvántartási azonosító: 03437-0001
Személyes átvételi pont:
1042, Budapest, Petofi Sándor utca 22. Telefon: +36-30-832-77-03
Tena pelenka