Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Pine

Miért érdemes a PINE termékcsaládot választani?

  1. Rendkívül nagy nedvesség felszívó kapacitás: A PINE pelenkák különleges összetétele a ZÖLD ZÓNÁBAN rejlik. A ZÖLD ZÓNA (dupla nedvesség elvezető réteg) adja a pelenka magját, ami közvetlenül a baba feneke alatt helyezkedik el. A benne található nagy mennyiségű nedvesség felszívó granulátumok nagy területen oszlanak szét, melynek köszönhetően a pelenka gyorsan magába szívja a nedvességet és megakadályozza a visszaszivárgást Ezért kisbabád bőre mindig száraz marad! A ZÖLD ZÓNA másik ehyedi sajátossága a különleges, Mérnökök által tervezett rácsos vizeletelvezető csatorna, ami jól eloszlatja a pelenkába kerülő nedvességet. Így terhelés vagy a baba mocorgásának hatására sem engedi azt a baba fenekének irányába visszaszivárogni. Emiatt a baba bőre minden alkalommal száraz marad. 
  2. Légáteresztő képesség: A PINE pelenkák légáteresztő (lélegző) textil borítással készültek. Ennek köszönhetően a baba bőre a pelenkában is folyamatosan lélegzik. (a lélegző felület frissen tartja a baba popsiját, nem engedi befülledni az érzékeny bababőrt) 
  3. Illatosított külső: A PINE pelenkák külső rétege krémes, bőrbarát parfüm illatanyaggal van átitatva, ami enyhíti a kellemetlen szagok erejét. Ez a krémes parfüm réteg NEM értintkezik közvetlenül a baba bőrével, mert oldalt található a rugalmas oldalsó rétegek és a tapadó fodrocskák között. 
  4. Tépőzár, rugalmasság: Mindkét oldalon megerősített (NEM RUGALMAS) tépőcsík található, ami többszöri igénybevétel ellenére is tökéletes tapadást biztosít. A tépőfüleket a ragasztósávba kell illesztenünk, így a pelenka nappal és éjszaka egyaránt tökéletes védelemet és kényelmet biztosít kisbabád számára. FONTOS: A pelenka ragasztócsíkkal ellátott oldala NEM RUGALMAS! Ennek előnye: nincs folyamatos nyomás alatt a pici baba keringése és egyébként is érzékeny bőre. 

Mit nyújt a BABY COMFORM kialakítás?

A PINE pelenkák további újdonsága a Baby Comform kialakításban rejlik. Ez egy extra nedvszívó, gumírozott réteg, ami végigköveti a pelenka nedvszívó területének vonalát, és tökéletesen útját állja a nedvességnek! Mindez annak köszönhető, hogy egyedien, rácsosan kialakított nedvszívó zónákkal rendelkezik, amelyek gyorsan elvezetik a nedvességet. A PINE pelenka szuper lágy és anti allergén rugalmas oldalsó szegélyei, (tapadó fodrocskái) végig követik a baba lábának vonalát, és igazodnak a pici testéhez és állandó változásaihoz.

JÓ TUDNI: PINE nadrágpelenka pihe puha belsőjének köszönhetően nem okoz semmilyen bőrirritációt. Semmilyen műanyagot, vagy műanyag származékot nem tartalmaz! Nappali és éjszakai használatra egyaránt tökéletes védelmet és kényelmet biztosít. Klinikailag tesztelt!

A nadrágpelenka helyes használata: Először gondoskodj arról, hogy megfelelő legyen a hőmérséklet a helyiségben, a baba ne fázzon a pelenkázás ideje alatt. Azután vetkőztesd le, majd vegye le a pelenkát, és tisztítsd meg a baba bőrét a szennyeződéstől. A tisztítást végezheted törlőkendővel , mely igen kíméletesen tisztítja és egyben ápolja az érzékeny babapopsit. A tiszta pelenkát hajtsa szét, majd helyezze a baba feneke alá. Ekkor állapítsd meg, hogy szüksége van-e krémezésre. A Frezyderm Babakrémet használd akkor, ha picit piros, irritált, vagy netán pelenkakiütéses a baba popsija. A babakrémet a hagyományos pelenkézó krémekkel ellentétben nagyon vékonyan kenje fel a bőrre! A Frezyderm Folyékony hintőport akkor alkalmazzuk, ha szép és ép a kisbaba feneke.

TIPP: A Frezyderm Pelenkázó alapcsomag (Babakrém+ Folyékony hintőpor) minimum 4 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz! Azután hajtogassa rá a pelenkát a babára, és a két oldalt található tépőcsíkkal rögzítse a derekán, a rugalmas rétegű fodrokat pedig jól igazgassa el, hogy elkerülje az esetleges szivárgást! Figyeljünk oda, hogy a ragasztócsíkot pontosan a ragasztósávba helyezzük! Majd öltöztesse fel a babát. Újszülött esetén óvatosan bánjon a köldökcsonkkal. A köldökcsonk a pelenkán belül helyezkedjen el, legyen tiszta és száraz, hogy ne legyen alkalma elfertőződni. Az esetleges bőrirritációt, kipállást úgy tudja megelőzni, ha a baba finom és érzékeny bőrét nem kened be vastagon krémmel (pl: pelenkázáskor), hanem csak nagyon vékonyan, ezáltal hagyja azt megfelelően lélegezni!

Szabályok pelenkázás után: Soha nem dobd a használt pelenkát a WC-be! Tedd a használt pelenkát egy műanyag zacskóba és úgy dobd a szemetesbe!

Tena pelenka