Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

MoliCare Premium Lady Pants, 5 csepp, M, 8db

Cikkszám:2963 | Inkontinencia
MoliCare Premium Lady Pants, 5 csepp, M, 8db
 A termék kifutó volt, elfogyott. Nem rendelhető!

4125 Ft


A MoliCare® Premium lady pants nedvszívó fehérneműk hasonlítanak a hétköznapi fehérneműkhöz, anatómiai formája, puha anyaga és könnyed derékgumírozása kényelmes és diszkrét viseletet nyújt. A felső fehér csavart rostos cellulózréteg antibakteriális és pH5.5 bőrsemleges értékű, így fenntartja a bőr egészségét. A felső, bőrrel érintkező felülete Aloe Verával impregnált.

A MoliCare® Premium lady pants nedvszívó fehérnemű bőrgyógyászatilag tesztelt. A nedvszívó párna semlegesíti a kellemetlen szagokat és a nedvességet gyorsan magába szívja, így a párna felső része száraz érzést biztosít. A maximális biztonságot a kíváló minőségű alapanyagok és a kifolyás elleni védelem nyújtja. Viselete megegyezik a fehérneműk használatával, könnyen fel- és lehúzható. Könnyű használata ideális az aktív hólyagproblémákkal küzdő egyének számára, akik a MoliCare® Premium lady pants nedvszívó fehérneműk segítségével önálló életmódjukat folytathatják.

Nedvszívóképessége: 843ml

80-120 cm csípőhöz

MÉG 1 CSOMAG ELÉRHETŐ EZEN AZ ÁRON!


 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.

Ez a termék 2019.05.08 óta kapható nálunk.

Címkék: Inkontinencia,Hartmann-Rico,kedvezmény, Molimed, M-es méret, Molicare, pants, 5csepp,Baba-Mama termékek,MoliCare Premium Lady Pants, 5 csepp, M, 8db
Tena pelenka