Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. További információk

Termékek

Memóriahabos termékek (19)
Kedvezmények (5)
Pelenka (128)
!! Pelenka Akciók !! (19)
Kórházi csomagok (9)
Popsitörlő (16)
Baba-Mama termékek (24)
Inkontinencia termékek (336)
Wellness termékek (26)
Higiénia (15)
Borostyánlánc (9)
Mozgásterápiás eszközök (38)
BEURER termékek (1)
Csodavárolaj (2)
BÖRZE (16)
AVON termékek
Gyógy- és bio papucsok (5)
Étrendkiegészítők (1)
Talpbetétek (33)
Rögzítők, bandázsok (23)
ALKALOMRA (7)
        

Márkák

------

Közösség

----------

Hírlevél

Email:

Kedvezmények

INGYEN SZÁLLÍTÁSI NAP - nálunk is 2016-ban minden hónap első hétfőjén ingyen szállítunk/postázunk minden 9999 Ft-ot meghaladó rendelést. Utánvétel esetén az utánvétel díját ki kell fizetni (490Ft)!
Ingyenes szállítás

OTP egészségpénztár tagoknak 5% kedvezmény:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
-5%

Baba-Mama tudakozó:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
Online megrendelésnél kérjük írja be a kártyakódot, a termék átvételekor pedig szíveskedjen kártyáját bemutatni!
-5%

ÚJ Pillér egészségpénztár tagoknak 5% kedvezmény:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
-5%

Patika egészségpénztár tagoknak 5% kedvezmény:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
-5%

-----------

ELFOGADÓHELY LETTÜNK!

ERZSÉBET Gyermekvédelmi Utalvány beváltásának menete

2013. január 20-tól a webáruház is elfogadja a Gyermekvédelmi Erzsébet-utalványt. Beváltásának menetében eltérő gyakorlatot kell alkalmaznunk az I., II. és III. zónába történő szállítások, ill. banki előreutalás és utánvétel esetén.

Vásárolt pelenkát gyermekvédelmi Erzsében utalványra!

A Gyermekvédelmi Utalvány kizárólag termékek vásárlására váltható be (azaz a szállítási költséget utalvánnyal nem lehet kifizetni). Az Utalvány értéke teljes egészében levásárolható, azonban visszaadni nem lehet belőle. Abban az esetben, ha bármilyen kedvezményre jogosult, a kedvezménnyel csökkentett ár a fizetendő végösszeg, amely részben vagy egészben fizethető az Utalvánnyal.

Információkmegtalálhatóak a hivatalos www.erzsebetutalvany.hu honlapunkon, valamint a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány www.erzsebetprogram.hu és a www.mnua.hu honlapjain közlünk.

Beváltás menete:

I-II. zóna, utánvétel esetén: megrendelésnél jelezni kell, hogy utalvánnyal kíván fizetni. Kiszállításnál a kézbesítőnek az Utalvány(oka)t át kell adni, az aláírandó íven jelezni kell az átvett utalványok darabszámát, címletét.

I-II. zóna, banki előreutalás: megrendelésnél jelezni kell, hogy utalvánnyal kíván fizetni. Az utalvány értékét a rendelés leadásakor meg kell adni, a díjbekérőn már szerepelni fog az utalvány értékével csökkentett utalandó végösszeg. Az összeg jóváírását követően a szállításnál a kézbesítőnek az Utalvány(oka)t át kell adni, az aláírandó íven jelezni kell az átvett utalványok darabszámát, címletét. Amennyiben eltérés van a fizetendő végösszeg valamint az átutalt összeg + az utalványok értéke között, úgy a szállításkor a kézbesítőnek fizethető készpénzben az eltérés. Ennek tényét az aláírandó íven jelezni kell.

III. zóna, postai utánvétel: postai utánvétel esetén a megrendelésnél jelezni kell, hogy utalvánnyal kíván fizetni. Az utalványokat postai úton telephelyünkre (1047, Budapest, Károlyi István u. 5. – Progi-Tech Kft.) el kell juttatni. Az utalványok megérkezését követően postázzuk a termékeket, a különbözet megfizetésére a kézbesítéskor van lehetőség. (FIGYELEM! Ebben az esetben ugyanazok a feltételek vonatkoznak a postázási költséget illetően, mintha csomagküldés utánvétellel opciót választ valaki, és nem kíván utalvánnyal fizetni!)

III. zóna, banki előreutalás: megrendelésnél jelezni kell, hogy utalvánnyal kíván fizetni. Az utalvány értékét a rendelés leadásakor meg kell adni, a díjbekérőn már szerepelni fog az utalvány értékével csökkentett utalandó végösszeg. Az utalványokat postai úton telephelyünkre (1047, Budapest, Károlyi István u. 5. – Progi-Tech Kft.) el kell juttatni. Az utalványok megérkezését és az összeg jóváírását követően postára kerül a csomag. Ebben az esetben egyéb teendő nincs.Címkék  Erzsébet utalvány, gyermekvédelmi, munkáltatói juttatás,Hasznos információk

         Tovább...