Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Dinamikus ülőpárna, Qmed, 1db

Cikkszám:2324 | Mozgásterápiás eszköz
Dinamikus ülőpárna, Qmed, 1db

4501 Ft


A QMED Dinamikus Ülőpárna használható otthon, vagy akár az irodában is a testtartási hibák kiküszöbölésére. Az ülőpárna használata javítja az egyensúlyt, a stabilitást és a koordinációt. Használata aktiválja és erősíti a gerinc testtartásért felelős izmait, így csökkentve az elhúzódó ülés okozta hátpanaszokat. Lábmasszázshoz is ideális eszköz, serkenti a vérkeringést, csökkenti a stresszt és a tompultság érzését. A QMED Dinamikus Ülőpárnát egyensúlyozó korongként használva koordinációs és egyensúlyjavító gyakorlatokat is végezhetünk, melyeknek nagyon fontos szerepük van fitness vagy akár aerobic edzés közben. Az ilyen gyakorlatok erősítik a test stabilizáló izomcsoportjait, belsőizmokat, melyeket más módszerekkel nehéz hatékonyan erősíteni. Ezek a gyakorlatok csökkentik az izomfeszültséget, a stresszt és a fáradékonyságot. Az egyensúlyjavító tornagyakorlatok hatásosan csökkentik a hátfájdalmat és az ízületfájdalmat, valamint feszesebbé formálják alakját, hatékonyabbá teszik az edzést. Használat előtt a mellékelt pumpával állítsa be a megfelelő nyomást. Ajándék pumpával!

Használat:

  • Statikus szenzomotoros gyakorlatok: az egyensúlyozó korong kiváló eszköz a stabil felületen végzett koordinációs és egyensúly gyakorlatokhoz és a nyitott kinematikus lánc gyakorlatokhoz pl. az egyensúly megtartása egy lábbal az egyensúlyozó Korongon állva, testsúlyunkat egyik lábunkról a másikra helyezve. Az izomrendszert ért sérülések után javítja a betegek fizikai koordinációját. Idősebb korosztálynál növeli a stabilitás érzést, csökkenti az elesés veszélyét. 
  • A gerinc körüli mélyizmok aktiválása: A dinamikus ülésnek nevezett ülési pozíció során a dinamikus ülőpárna a megfelelő háttartásra késztet. A stabil felületen való üléssel összehasonlítva a dinamikus ülőpárna használata során a csigolyákat tartó Izmok funkcionálisan működnek, ami csökkenti a gerinc túlterhelésének a veszélyét. 
  • Masszázs és láb relaxáció: A dinamikus ülőpárna egyenetlen felszíne stimulálja a talpon található receptorokat és javítja a vérkeringést. Ennek eredményeképpen a lába további izomfeszülést elkerülve tud ellazulni. 

Ellenjavallat:

  • a gyakorlatok során fellépő fájdalomérzet 
  • közvetlenül ficam vagy törés után 
  • csonttörés utáni nem teljes gyógyulás 
  • az ízület és az azt körülvevő szövetek gyulladása 
  • ödéma 
  • műtétből vagy egyéb sérülésből adódó friss heg 

Megjegyzések:

  • a gyakorlatokat mezítláb érdemes végezni, hogy a szenzoros terápia maximálisan kifejtse a hatását 
  • a dinamikus ülőpárnával végzett gyakorlatok/terápia megkezdése előtt kérje ki gyógytornásza tanácsát 
  • akinek álló helyzetben leesik a vérnyomása csak gyógytornász felügyeletével használja az eszközt

A doboz tartalma: 1db 33cm átmérőjű dinamikus ülőpárna és 1 db pumpa.

Tisztítás: szappanos, langyos vízzel törölje át a terméket

Figyelem! Sugárzó hőnek ne tegye ki a terméket! A dinamikus ülőpárna felfújásánál ügyeljen arra, hogy a pumpa szelepe nehogy átszúrja az alsó, kisebb tüskékkel ellátott réteget. A sikeres felfújáshoz a pumpa tűszelepét nem szükséges teljes hosszában a korongba illeszteni. A pumpa tűszelepével átszúrt termékre a garanciális csere nem vonatkozik.

Felfújt állapotban 200 kg a teherbírása.

Anyaga: PVC.

Átmérő mérete: 33 cm


 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.

Ez a termék 2015.01.06 óta kapható nálunk.

Címkék: Mozgásterápiás eszköz,Qmed,ülőpárna, dinamikus, mozgásterápia,Mozgásterápiás eszközök,Dinamikus ülőpárna, Qmed, 1db
Tena pelenka