Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. További információk

Termékek

Memóriahabos termékek (19)
Kedvezmények (5)
Pelenka (128)
!! Pelenka Akciók !! (19)
Kórházi csomagok (9)
Popsitörlő (16)
Baba-Mama termékek (24)
Inkontinencia termékek (336)
Wellness termékek (26)
Higiénia (15)
Borostyánlánc (9)
Mozgásterápiás eszközök (38)
BEURER termékek (1)
Csodavárolaj (2)
BÖRZE (16)
AVON termékek
Gyógy- és bio papucsok (5)
Étrendkiegészítők (1)
Talpbetétek (33)
Rögzítők, bandázsok (23)
ALKALOMRA (7)
        

Márkák

------

Közösség

----------

Hírlevél

Email:

Kedvezmények

INGYEN SZÁLLÍTÁSI NAP - nálunk is 2016-ban minden hónap első hétfőjén ingyen szállítunk/postázunk minden 9999 Ft-ot meghaladó rendelést. Utánvétel esetén az utánvétel díját ki kell fizetni (490Ft)!
Ingyenes szállítás

OTP egészségpénztár tagoknak 5% kedvezmény:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
-5%

Baba-Mama tudakozó:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
Online megrendelésnél kérjük írja be a kártyakódot, a termék átvételekor pedig szíveskedjen kártyáját bemutatni!
-5%

ÚJ Pillér egészségpénztár tagoknak 5% kedvezmény:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
-5%

Patika egészségpénztár tagoknak 5% kedvezmény:
5% minden termék árából
(A szállítási és a postaköltségre nem vonatkozik)
-5%

-----------

Borostyánlánc

Balti Borostyán bébilánc fogzásra


A borostyánt a napfénnyel és a meleggel kapcsolják össze, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladásokat, gyorsítja a sebek gyógyulását, ezért tökéletes segítség a babáknak a fogzás idejére.
A "Balti Borostyán" bébi/gyermek nyakláncokat természetes, jó minőségű balti borostyánból Litván kézművesek készítik, gondosan lekerekített szemekből. Szemenként vannak megcsomózva, így még ha véletlenül el is szakadna, nem vesznek el a szemek. Fémmentes csavarzáruk van, így fémallergiát sem okozhatnak. 
Viselés közben a testhő hatására illóolajok szabadulnak fel a borostyánból, a bőrön keresztül felszívódnak és a véráramba jutnak. A borostyán nem kő (hanem megkövesedett fenyőgyanta), meleg a tapintása, nagyon kényelmes és könnyű a viselete.
A borostyán viselésének régi hagyománya van Európában és a Távol-Keleten. Úgy tartják, hogy csökkenti a torok-, fül-, és gyomorgyulladást, harcol a fertőzésekkel és a légúti megbetegedésekkel.
A „New Age” irányzat szerint átalakítja a negatív energiát pozitívvá, és pozitív gondolkodást és hozzáállást biztosít, aktiválja a gyomorszájat és a gyökércsakrát. A borostyán revitalizálja az elmét, a testet és a lelket, és segít enyhíteni a depressziót. Segíti a fizikai gyógyulást, a sebek begyógyulását, és a méregtelenítést, használják mellékvese-, máj- és léprendellenességek esetén.
A borostyán természetes fájdalomcsillapítóként segít megnyugtatni a babát gyógyszerek alkalmazása nélkül. A borostyán gyulladáscsökkentő és gyógyászati tulajdonságait az allopatikus gyógyászat is felismerte. Ausztriában, Svájcban és Németországban a borostyán bébiláncokat a patikákban is lehet kapni, mivel az orvosok régóta ismerik a borostyán gyógyító hatását, mely a nyugtató, fájdalomcsillapító, görcsoldó, köptető és lázcsillapító tulajdonságokból adódik.
A bébi borostyán láncok szemei aprók, körülbelül borsónyi nagyságúak, elég kicsik ahhoz, hogy ne okozhassanak fulladást. Ha a baba véletlenül mégis lenyelné, akkor sem ártalmas, nem mérgező, gyógyszerkészítményekben alapanyagként is használják és fogyasztják.
A bébi borostyán láncot már 8 hetes kortól ajánlott viselni. Természetesen bármikor el lehet kezdeni, de érdemes minél előbb, mert így a baba megszokja, még mielőtt igazán feltűnne neki, és nem fogja piszkálni, húzogatni.

100% elégedettségi garancia100% elégedettségi garanciát nyújtunk borostyán láncainkra pénzvisszafizetéssel: ha nem tapasztalod a jótékony hatásokat, 14 napon belül visszaküldheted (a számlával együtt, bélelt borítékban), és szó nélkül visszafizetjük az árát.
Mivel a borostyán természetes anyag, a láncok soha nem tökéletesen egyformák. Egy-egy szállítmányban igyekeznek partnereink egyforma színárnyalatú láncokat küldeni, és mi is igyekszünk mindig aktualizálni a fotókat, de a terméklapon található típusképtől minimálisan eltérhet az egyes láncokon található borostyán szemek formája, színárnyalata. Ha nem tetszik a vásárolt lánc, vagy nem jó a méret, kicseréljük. Ha fél éven belül elszakadna (nem szokott), vagy eltörne egy-egy borostyán szem, vagy a csavarzár, szintén kicseréljük. 

A borostyán kezelése
A borostyánra ugyanúgy kell vigyázni, mint minden értékre. Fontos figyelnünk a kemikáliákra és az oxidációra. A borostyánt ne tároljuk együtt más ékszerekkel, amelyekhez hozzádörzsölődhet, főleg a fémekkel vigyázzunk. Legjobb, ha egy puha tasakban tartjuk (a flanel és a bársony ideális erre).
A borostyán tisztítását langyos vízbe mártott puha flanelanyaggal végezzük. Óvatosan szárítsuk, a polírozáshoz használhatunk tiszta oliva olajat, de mindig töröljük le róla a felesleget, és a polírozást egy másik, tiszta ruhával fejezzük be.
Vigyázzunk, hogy ne érje parfüm, hajlakk, tisztítószer vagy más hasonló kemikália a borostyánt. Ne tegyük ki magas hőmérsékletnek.

Minden lánc egyedi! A borostyán természetes anyag, a láncok kézi megmunkálással készülnek, ezért egyik sem teljesen egyforma. A termékfotók típusképek, igyekszünk a leginkább jellemző képet közzétenni, de előfordulhatnak árnyalatbeli és formai különbségek.

Miért itt vegyem meg?

 

  • Mert láncainkat a legjobb minőségű balti borostyánból készítik megbízható litván kézművesek.
  • Mert mi is megbízhatóak vagyunk (és gyorsak), és mindent megteszünk vásárlóink elégedettségért.
  • Mert kockázat nélkül kipróbálhatod a láncokat: ha két héten belül nem tapasztalnál változást, visszaadjuk az árát.
  • És végül, de nem utolsó sorban, mert mi is megtapasztaltuk a jótékony hatását!
  •      Címkék  borostyánlánc, méz, konyak, vaj, barokk,babalánc, baba lánc,Hasznos információk

             Tovább...