Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Bebish, mini, 72db/csomag

Cikkszám:2518 | Pelenka
Bebish, mini, 72db/csomag
 Kifutó termék!
Készleten:1 db

3350 Ft


MÉG 1 CSOMAG ELÉRHETŐ!

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYÁRA ELSZÁMOLHATÓ!

 

3-6 kg-s babáknak.

A Bebish MINI nadrágpelenkát kifejezetten újszülöttek számára fejlesztették ki. A csomag kiszerelésének köszönhetően kiváló segítséget nyújt az újszülöttel történő utazás során. Kisebb darabszámának köszönhetően nem foglal sok helyet, mégis gazdaságos. A méret nagy előnye, hogy nem takarja be mellkasig a babát! 

Bebish MINI nadrágpelenka helyes használata: Először gondoskodjon arról, hogy megfelelő legyen a hőmérséklet a helyiségben, a baba ne fázzon a pelenkázás ideje alatt. Azután vetkőztesse le, majd vegye le a pelenkát, és tisztítsa meg a baba bőrét a szennyeződésektől. A tisztítást végezheti törlőkendővel, mely igen kíméletesen tisztítja és egyben ápolja az érzékeny babapopsit. A tiszta pelenkát hajtsa szét, majd helyezze a baba feneke alá. Ekkor állapítsa meg, hogy szüksége van-e krémezésre. A Frezyderm Babakrémet használja akkor, ha picit piros, irritált, vagy netán pelenkakiütéses a baba popsija. A babakrémet a hagyományos pelenkézó krémekkel ellentétben nagyon vékonyan kenje fel a bőrre! A Frezyderm Folyékony Hintőport akkor alkalmazzuk, ha szép és ép a kisbaba feneke.

TIPP: A Frezyderm Pelenkázó alapcsomag (Babakrém + Folyékony Hintőpor) minimum 4 hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz!

Azután hajtogassa rá a pelenkát a babára, és a két oldalt található tépőcsíkkal rögzítse a derekán, a rugalmas rétegű fodrokat pedig jól igazgassa el, hogy elkerülje az esetleges szivárgást! Figyeljünk oda, hogy a ragasztócsíkot pontosan a ragasztósávba helyezzük! Majd öltöztesse fel a babát. Újszülött esetén óvatosan bánjon a köldökcsonkkal. A köldökcsonk a pelenkán belül helyezkedjen el, legyen tiszta és száraz, hogy ne legyen alkalma elfertőződni. Az esetleges bőrirritációt, kipállást úgy tudja megelőzni, ha a baba finom és érzékeny bőrét nem keni be vastagon krémmel (pl: pelenkázáskor), hanem csak nagyon vékonyan, ezáltal hagyja azt megfelelően lélegezni!

Szabályok pelenkázás után: Soha ne dobja a használt pelenkát a WC-be! Tegye a használt pelenkát egy műanyag zacskóba és úgy dobja a szemetesbe!


 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.

Ez a termék 2015.03.13 óta kapható nálunk.

Címkék: Pelenka,MovoMed,gyerek pelenka, mini, bebish, 2-es,!! Pelenka Akciók !!,Bebish, mini, 72db/csomag
Tena pelenka