Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Bebish

Miért érdemes a BEBISH termékcsaládot választania?

  1. Rendkívül nagy nedvesség felszívó kapacitás: A Bebish pelenkák különleges összetétele a ZÖLD ZÓNÁBAN rejlik. A ZÖLD ZÓNA (a nedvesség elvezető réteg) adja a pelenka magját, ami közvetlenül a baba feneke alatt helyezkedik el. A benne található nagy mennyiségű nedvességfelszívó granulátumok nagy területen oszlanak szét, melynek köszönhetően a pelenka gyorsan magába szívja a nedvességet. A ZÖLD ZÓNA másik egyedi sajátossága a különleges, mérnökök által tervezett rácsos vizeletelvezető csatorna, ami jól eloszlatja a pelenkába kerülő nedvességet. Így terhelés vagy a baba mocorgásának hatására sem engedi azt a baba fenekének irányába visszaszivárogni. Ezért a baba bőre minden alkalommal száraz marad! Nedvesség felszívó kapacitás: (2 MINI méret esetén 170 ml/másodperc a nedvesség felszívó képessége) Nedvesség feszívó granulátum: 3 gr. 
  2. Légáteresztő képesség: A Bebish pelenkák NEM légáteresztő textil borítással készültek! 
  3. Tépőzár, rugalmasság: Mindkét oldalon megerősített (NEM RUGALMAS) tépőcsík található, ami többszöri igénybevétel ellenére is tökéletes tapadást biztosít. A tépőfüleket a ragasztósávba kell illesztenünk, így a Bebish pelenka nap közben tökéletes védelemet és kényelmet biztosít kisbabája számára. FONTOS: A pelenka ragasztócsíkkal ellátott oldala NEM RUGALMAS! Ennek előnye: nincs folyamatos nyomás alatt a pici baba keringése és egyébként is érzékeny bőre. 

Mit nyújt a BABY COMFORM kialakítás?

A Bebish pelenkák további újdonsága a Baby Comform kialakításban rejlik. Ez egy extra nedvszívó, gumírozott réteg, ami végigköveti a pelenka nedvszívó területének vonalát, és tökéletesen útját állja a nedvességnek! Mindez annak köszönhető, hogy egyedien, rácsosan kialakított nedvszívó zónákkal rendelkezik, amelyek gyorsan elvezetik a nedvességet. A Bebish pelenka szuper lágy és antiallergén rugalmas oldalsó szegélyei, (tapadó fodrocskái) végig követik a baba lábának vonalát, és igazodnak a pici testéhez és állandó változásaihoz.

JÓ TUDNI: Bebish nadrágpelenka pihe puha belsőjének köszönhetően nem okoz semmilyen bőrirritációt. Semmilyen műanyagot, vagy műanyag származékot nem tartalmaz! Nappali használat esetén tökéletes védelmet és kényelmet biztosít. Bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag tesztelt! 

Termékek a kategóriában

 
Bebish, mini, 72db/csomag

Bebish, mini, 72db/csomag

3350 Ft
 
 
 
 
 A termék Gyógyászati segédeszköz.
 A termék szállítási ideje: 4-8 munkanap.
 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.
1 - 1 (Összesen 1 termék) Oldalak:   
Tena pelenka