Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Bach virágterápiával a testi-lelki egyensúlyért

„Ha saját ösztöneinkre, kívánságainkra, igényeinkre és gondolatainkra hallgatnánk, semmi mást nem ismernénk mint örömöt és egészséget.” Edward Bach

A Bach eszenciákat a családod minden tagja, bármilyen élethelyzetben használhatja: gyerekek, felnőttek, idősek, de akár háziállataidnak is segítség lehet. Összeállíthatunk egyénre szóló Bach-virágkeverékeket a jelenlegi érzelmi állapotunknak megfelelően vagy egyesével is szedhetjük őket. Olyan gyakran használhatod, amilyen gyakran akarod, akár egyszeri alkalmazás is elegendő lehet a negatív érzelmi állapot helyreállítására. Ha már huzamosabb ideje "negatív hullámban vagy", akkor addig alkalmazhatod a kerevéretk, amíg nem körvanalazódik a megoldáshoz vezető út. Milyen élethelyzetekben használható? Gyakorlatilag bármilyenben. A teljesség igénye nélkül néhány:

 

  • kismamaként
  • az életünkben bekövetkező jelentős eseményekkor (esküvő, gyász, gyermekszületés, stb.) 
  • tanulási nehézségekkor (vizsgák, dolgozatok, egyéb megmérettetések)
  • túlterheltség, stressz esetén 
  • önbizalomhiányos állapotknál 
  • életmódváltás-, diéta-, fogyókúra támogatásához 
  • gyermekenél (testvérféltékenység, intézményi beszoktatás, leválás segítése, beilleszkedés megkönnyítése, viselkedési problémáknál, hiszti, düh kezelése, stb.) 
  • párkapcsolati helyzetekben 
  • kedvenceinknél is sikeresen alkalmazható,
  • stb. 

 

Orvosi kezelés: A Bach-virágok hatása szelíd, de tartósításuk történhez brandyvel is, ezért mindig hígítva kell adagolni! Figyelmeztetés! Az eszenciák nem helyettesíthetik a orvost! Betegségeknél, magas láznál, komoly fájdalommal járó tünet esetén, azonnal keressék fel orvosukat!

 

2022. március 6-tól új szolgáltatással bővült kínálatunk. Ismerjétek meg a Bach virágesszenciák testre és lélekre gyakorolt pozitív hatását! Egyenlőre online konzultációra van lehetőség. A konzultáció hossza 40-60 perc. A beszélgetés/konzultáció során meghatározzuk azokat a problémákat, kérdéseket, beragadásokat, amelyek meggátolják a továbblépést. A beszélgetés lezárását követően összeállításra kerül egy segítő keverék, melynek előírás szerinti használata esetén 1-2-3 héten belül, vagy akár azonnal, pozitív eredmények várhatók. A keverék komponenseinek változtatása is szükséges lehet, ez a még optimálisabb eredmény elérését célozza. A konzultációra bejelentkezhetsz telefonon vagy e-mailen.

A Bach virágterápia egy gyönyörű és nagyon gyengéd módszer. Kicsi gyerekeknél és áldott állapotban lévő nőknél is nyugodtan lehet alkalmazni. Nem okoz rászokást, semmilyen függőséget. Nincs mellékhatása, nem lehet túladagolni. Szeretettel várlak, ha szeretnéd megtalálni a megoldásodat!

Kapcsolódó termékek

 
Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom

Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom

10000 Ft
 
 
 
 
 A termék Gyógyászati segédeszköz.
 A termék szállítási ideje: 4-8 munkanap.
 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.
1 - 1 (Összesen 1 termék) Oldalak:   
Tena pelenka