Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Zöld hétfő 01.01. 01.08.

Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom

Cikkszám:3072
Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom

10000 Ft


A beszélgetés 40-60 perce alatt a kliens egy adott problémáját, élethelyzetének hátterében húzódó érzelmeket derítjük ki. Célzott kérdések segítenek a probléma mélyére látni, ezáltal kimondani olyan megállapításokat, melyeket eddig nem akartunk, tudtunk vagy mertünk megfogalmazni. A beszélgetés során több, akár 10-15 virágeszencia is szóba jöhet, amiből maximum 7 legrelevánsabb kerül kiválasztásra.

Nagyon fontos, hogy csak az adott pillanatra (közeli jelenre) koncentrálunk! A virágokat pedig a negatív érzelmek alapján választjuk ki, de átbeszéljük azt is, hogy amint a negatív érzelmeket feloldotta a keverék, mi lesz az a pozitív viselkedés vagy érzelem amit majd kivált a virágkeverék.

A beszélgetést követően elkészül a Bach virágesszencia cseppekből egyénre szabott keverék. Ezt körülbelül 3 hétig szedi a kliens, a bekövetkező változásokat naplózza. A 3 hét lejártát követően átbeszéljük az eredményeket, amennyiben szükséges újabb keveréket állítunk össze, vagy egy-egy komponenst cserélünk le az eredetiből. Ezután már nincs “kötelező” beszélgetés. Mindig el szoktam mondani a beszélgetés végén, hogyha úgy érzi szükséges, keressen meg nyugodtan telefonon a 3 hét alatt is.

A konzultáció ára tartalmazza az elkészített eszencia-keveréket is!

Időpont egyeztetésnél, foglalásnál kérlek vedd figyelembe, hogy a beszélgetéshez nyugodt körülmények kellenek, törekedj olyan időpont meghatározására, amikor nincs semmi zavaró körülmény!

A megrendelés leadását követően egyeztetünk egy időpontot, ezt követően kapod meg a díjbekérőt, amit a konzultáció megkezdése előtt ki kell egyenlítened. Ezt követően kerül kiállításra a számla. Időpont változtatásra 3 alkalommal van lehetőség, a konzultációt megelőzően minimum 24 órával! Az időpont változtatásának nincs külön költsége. A szolgáltatás lemondására nincs lehetőség, visszatérítés nem lehetséges a díjbekérő kiegyenlítését követően! A konzultáció során mindkét félnek törekednie kell a maximális együttműködésre! Az eszencia-keverék összeállításakor elvárt a tökéletességre-törekvés.


 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.

Ez a termék 2022.04.25 óta kapható nálunk.

Címkék: ,,bach, konzultáció, tanácsadás, 9609, mns., egyéb, személyi, szolgáltatás,LELKI EGYENSÚLY-Bach virágterápiával,Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom
Tena pelenka