Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. További információk
Tena pelenka

Termékek

ALÁTÉTEK (22)
Kedvezmények (4)
Pelenka-> (119)
!! Pelenka Akciók !! (16)
Kórházi csomagok (9)
Kötszerek (18)
Popsitörlő, nedves törlőkendő (9)
Baba-Mama termékek (24)
Inkontinencia termékek-> (298)
Wellness termékek-> (2)
Higiénia-> (17)
Mozgásterápiás eszközök (12)
BEURER termékek (1)
LELKI EGYENSÚLY-Bach virágterápiával (6)
BÖRZE-> (55)
Gyógy- és bio papucsok-> (3)
Talpbetétek (38)
Rögzítők, bandázsok-> (16)
ALKALOMRA (8)
        

Márkák

------

Közösség

----------

Hírlevél

Email:

Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom

10000Ft
Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom

A beszélgetés 40-60 perce alatt a kliens egy adott problémáját, élethelyzetének hátterében húzódó érzelmeket derítjük ki. Célzott kérdések segítenek a probléma mélyére látni, ezáltal kimondani olyan megállapításokat, melyeket eddig nem akartunk, tudtunk vagy mertünk megfogalmazni. A beszélgetés során több, akár 10-15 virágeszencia is szóba jöhet, amiből maximum 7 legrelevánsabb kerül kiválasztásra.

Nagyon fontos, hogy csak az adott pillanatra (közeli jelenre) koncentrálunk! A virágokat pedig a negatív érzelmek alapján választjuk ki, de átbeszéljük azt is, hogy amint a negatív érzelmeket feloldotta a keverék, mi lesz az a pozitív viselkedés vagy érzelem amit majd kivált a virágkeverék.

A beszélgetést követően elkészül a Bach virágesszencia cseppekből egyénre szabott keverék. Ezt körülbelül 3 hétig szedi a kliens, a bekövetkező változásokat naplózza. A 3 hét lejártát követően átbeszéljük az eredményeket, amennyiben szükséges újabb keveréket állítunk össze, vagy egy-egy komponenst cserélünk le az eredetiből. Ezután már nincs “kötelező” beszélgetés. Mindig el szoktam mondani a beszélgetés végén, hogyha úgy érzi szükséges, keressen meg nyugodtan telefonon a 3 hét alatt is.

A konzultáció ára tartalmazza az elkészített eszencia-keveréket is!

Időpont egyeztetésnél, foglalásnál kérlek vedd figyelembe, hogy a beszélgetéshez nyugodt körülmények kellenek, törekedj olyan időpont meghatározására, amikor nincs semmi zavaró körülmény!

A megrendelés leadását követően egyeztetünk egy időpontot, ezt követően kapod meg a díjbekérőt, amit a konzultáció megkezdése előtt ki kell egyenlítened. Ezt követően kerül kiállításra a számla. Időpont változtatásra 3 alkalommal van lehetőség, a konzultációt megelőzően minimum 24 órával! Az időpont változtatásának nincs külön költsége. A szolgáltatás lemondására nincs lehetőség, visszatérítés nem lehetséges a díjbekérő kiegyenlítését követően! A konzultáció során mindkét félnek törekednie kell a maximális együttműködésre! Az eszencia-keverék összeállításakor elvárt a tökéletességre-törekvés.

KészletenA termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.
Ez a termék 2022.04.25 óta kapható nálunk.
Címkék  ,,bach, konzultáció, tanácsadás, 9609, mns., egyéb, személyi, szolgáltatás,LELKI EGYENSÚLY-Bach virágterápiával,Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom
Értékelések   

Mások ezzel a termékkel ezt is megrendelték:

RESCUE REMEDY ORIGINAL - ALKOHOLMENTES
RESCUE REMEDY ORIGINAL - ALKOHOLMENTES
--------------------------------------------

Kosár

A kosár üres.
----- Megnézem

Termékajánló

RESCUE REMEDY ORIGINAL - ALKOHOLMENTES
RESCUE REMEDY ORIGINAL - ALKOHOLMENTES
4086Ft
39. Elsősegély cseppek
39. Elsősegély cseppek
1700Ft
Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom
Bach virágterápiás online konzultáció, 1 alkalom
10000Ft
   Termékajánló