Friss adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. További információk

Telefon: +36-30-832-77-03 email: info@pelenkaonline.hu, pelenkaonline@gmail.com  Átvételi pont: 1042, Budapest, Petőfi utca 22

Akár ingyenes házhozszállítás! Széles termékválaszték, számos kedvezmény! Több, mint 10000 rendelést szolgálunk ki évente! Több ezer elégedett vásárló!

Termékek

Memóriahabos termékek (19)
Kedvezmények (5)
Pelenka (128)
!! Pelenka Akciók !! (19)
Kórházi csomagok (9)
Popsitörlő (16)
Baba-Mama termékek (24)
Inkontinencia termékek (336)
Wellness termékek (26)
Higiénia (15)
Borostyánlánc (9)
Mozgásterápiás eszközök (38)
BEURER termékek (1)
Csodavárolaj (2)
BÖRZE (16)
AVON termékek
Gyógy- és bio papucsok (5)
Étrendkiegészítők (1)
Talpbetétek (33)
Rögzítők, bandázsok (23)
ALKALOMRA (7)
        
Börze

Márkák

------

Közösség

----------

Hírlevél

Email:

AVON termékek rendelése

A www.pelenkaonline.hu webáruház oldalán mindig az aktuális katalógus kínálata található meg. A rendelés leadása történhet:

 1. elektronikus katalógusból, az oldalon elhelyezett link segítségével. Ekkor a termékek kiválasztása a katalógus adott oldalán szereplő cikkszámokhoz a mennyiségek megadásával történhet. A rendelés befejezését követőn elektronikus levél érkezik a webáruház és a rendelés során megadott e-mail címre egyaránt.
 2. ha már tudod a cikkszámokat, akkor egy e-mailben elküldheted nekünk az info@pelenkaonline.hu címre, vagy telefonon keresztül ügyfélszolgálatunknak bediktálhatod: 30/832-77-03.

AVON termékeket nem csak a webáruházban regisztrált vásárlóink rendelhetnek!

A rendelés feltételei:

AVON termékek rendelése esetén, ha a rendelés értéke nem éri el a katalógus áron számított 3500 Ft-ot, szállítási zónától függetlenül 650 Ft költséget számolunk fel!

 1. amennyiben van a webáruházban élő (azaz még nem kiszállított rendelésed), és együtt szeretnéd megkapni , akkor jelezd ezt egy e-mailben vagy a webáruházas rendelés leadásakor a „megjegyzés” rovatban.
 2. ha nincs élő rendelésed a webáruházban, akkor számolj a szállítási költséggel. Ez az alábbiakat jelenti:
  1. Budapest I. zónában ingyenes
  2. II. zónában 5 000 Ft alatt 650 Ft, 5 000 Ft felett ingyenes
  3. vidékre CSAK ELŐREUTALÁS-sal lehet kérni, 1 150 Ft postaköltséggel, utánvétellel nem lehet rendelni!

Zóna-besorolás: https://www.pelenkaonline.hu/pelenkaonline/szallitas.html

Az I. és II. zónában az utánvételnek nincs plusz költsége, ha banki előreutalással kívánsz fizetni, kérlek e-mailben vagy a rendelés leadásakor a „Megjegyzés” rovatban tudod jelezni!

Speciális esetek:

 1. ingyen szállítás az AVON termékekre nem vonatkozik (kivéve Budapest I. zóna, ill. rendelési értéktől függően II. zóna).
 2. kedvezményt (baba-mama tudakozó, OTP-, Újpillér-, Patika Egészségpénztári kedvezmény, Hungaropass kedvezmény, kupon) nem lehet igénybe venni.
 3. ZÖLD HÉTFŐ-n csak úgy lehet igénybe venni az ingyen szállítást AVON termékekre, ha a nem AVON termékek rendelési értéke eléri az 5 000 Ft-ot (vidéki rendelés esetén)!
 4. A webáruházban szereplő 20 000 Ft-os ingyen szállítási limit abban az esetben, ha a rendelés AVON-t is tartalmaz, a következőképpen módosul: 2 000 Ft (AVON) + 18 000 Ft (egyéb termék) rendelés esetén lehet ingyenes a szállítás (utánvétellel 490 Ft, előre utalással ingyenes)

Szállítási határidő:

a webáruházban általánosan 2-5 munkanap AVON termékek esetén is érvényesek.

Avon, pelenkaonline, pelenka, ingyen szállítás

https://www.avon.hu/PRSuite/custonlineOrderEBrochure.page?custRepOrdr=1&acNo=MTIwNjc0OA==&source=RFlNQ1VSTA==&c=vbrochure&s=RepURL_vbrochure&otc=201303

 

Ha a fenti link nem nyílik meg, kérjük, másolja be ezt az URL-t a böngészőjébe:
https://www.avon.hu/PRSuite/custonlineOrderEBrochure.page?custRepOrdr=1&acNo=MTIwNjc0OA==&source=RFlNQ1VSTA==&c=vbrochure&s=RepURL_vbrochure&otc=201303


  

Kosár

1 x Berbero Gyermek inkontinencia nadrágpelenka, Maxi, 120 db
1 x HelenHarper alátét/ágybetét, 90x60 cm, 10 db
7487Ft
----- Megnézem

Nálunk még ezt is megveheted

Baba pelenkák
Baba pelenkák
Felnőtt pelenkák
Felnőtt pelenkák és kiegészítők
Borostyánláncok
Borostyánláncok
Borostyánláncok
Avon termékek
Borostyánláncok
Csodavárolajak