Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
2023 januar szabadsag

Attends 3+ Soft Extra Plus, 10db

Cikkszám:692 | Inkontinencia
Attends 3+ Soft Extra Plus, 10db

850 Ft


Az új Attends Soft betétek védelmet biztosítanak a középsúlyos vizeletinkontinenciával rendelkezők számára.Vékonyak, puha és kényelmes felsőrésszel rendelkeznek. Anatómiailag formáltak a tökéletes illeszkedés,a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében. A puha, bőrbarát elasztikus oldalsó rész további védelmet nyújt a széleken. Hátsó borításuk légáteresztő.

Az Attends Soft betétek nagyon erős Quick-Dry nedvszívó maggal rendelkeznek a szárazság és a hosszan tartó védelem biztosítása érdekében. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat. Optimális egészséget biztosít a bőrnek a csökkentett pH érték által. A betétek két kis ragasztószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a helyükön maradjanak, és ezáltal csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel hordhatók.

Nedvszívóképesség: 902ml


 A termék Gyógyászati segédeszköz.
 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.

Ez a termék 2011.06.29 óta kapható nálunk.

Címkék: Inkontinencia,,felnőtt, inkontinencia, betét, 10db, 902 ml, középsúlyos, Attends,Inkontinencia termékek,Inkontinencia betétek,Attends 3+ Soft Extra Plus, 10db
Kötszetek