Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk.
PelenkaOnline.hu Pelenka bárkinek: koraszülöttől a felnőtt méretig,kiegészítőkkel,mindenkinek!
Tena pelenka

Attends 6 Soft, 38db

Cikkszám:3079 | Inkontinencia
Attends 6 Soft, 38db

6460 Ft


Attends Soft betétek súlyos inkontinenciára Az új Attends Soft 6-os és 7-es betétek egy teljesen új koncepciót követnek az Attends Soft termékcsaládon belül. A vékony és biztonságos Micro betétek speciálisan a súlyos vizeletinkontinencia kezelésére lettek kifejlesztve. A puha és kényelmes felsőrésszel rendelkező Attends Soft betétek vékonyak és diszkrétek, valamint anatómiailag formáltak a tökéletes illeszkedés, a kényelem és a szivárgás-védelem elérésének érdekében. A puha, bőrbarát elasztikus oldalsó rész extra biztonságot nyújt a széleken.

Az Attends Soft Miro 6-os és 7-es betétek nagyon erős Quick-Dry nedvszívó maggal rendelkeznek a szárazság és a hosszan tartó védelem biztosítása érdekében, illetve optimális egészséget biztosít a bőrnek a csökkentett pH érték által. A mag szagvédelmet is nyújt, mivel egyaránt magába zárja a folyadékot és a kellemetlen szagokat is. A betétek a hátsó oldalukon ragasztószalaggal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy a betét a helyén maradjon és általa csökken a szivárgás esélye. A betétek normál fehérneművel is hordhatók. Minden Attends Soft betét légáteresztő hátsó borítással rendelkezik az egészséges bőr és a még magasabb kényelem érdekében.

Nedvszívóképessége: 1301ml


 A termék szállítási ideje: 2-5 munkanap.

Ez a termék 2022.10.24 óta kapható nálunk.

Címkék: Inkontinencia,,felnőtt, inkontinencia, betét, 38db, 1301 ml, középsúlyos, Attends,Inkontinencia termékek,Inkontinencia betétek,Attends 6 Soft, 38db
Kötszetek